Over Salon Cosmetique

Welkom en bedankt voor uw interesse in Salon Cosmetique YRVG.

Mijn naam is Yvonne Righart van Gelder en ik ben de trotse eigenaresse van Salon Cosmetique YRVG. Voorheen Nagel & Pedicure Studio Enkhuizen.

Als specialist op het gebied van manicure & pedicure, nagelstyling, wenkbrauwstyling en permanente make up,  heb ik al vele klanten blij mogen maken.

Ik hou van mijn werk omdat ik elke dag mensen mag ontmoeten met ieder zijn eigen wensen. Aan deze wensen voldoen en mijn klanten een goed gevoel over zichzelf geven, geeft mij veel voldoening. Salon Cosmetique YRVG is in het bezit van de vereiste vergunning van de GGD en is volledig gecertificeerd voor alle behandelingen.

Ik vind het geweldig om trainingen te blijven volgen en de nieuwste trends en stijlen te leren kennen en ze uit te voeren bij mijn klanten. Salon Cosmetique YRVG bevindt zich op de 1e verdieping op de Klaverweid 19 in Enkhuizen en heeft een aparte ingang. Met een ruime gratis parkeerplaats voor de deur, loopt u zo de Salon in.

Er zijn twee aparte behandelruimtes. Eén voor de permanente make up en wenkbrauwstyling en één voor de manicure, pedicure en nagelstyling. Ik maak gebruik van de beste apparatuur en materialen.

Betalingsmogelijkheden: U kunt bij Salon Cosmetique contant, via pin of met creditcard betalen.

                  

                                     

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel naar 0653142998, mail naar mooi@saloncosmetique.nl of vul het contactformulier in en ik zal binnen 24 uur reageren.

Ik zie u graag bij Salon Cosmetique YRVG.